værktøjslinje

Værktøjslinjen er rækken af knapper over præsentationen. Tryk på knapperne for at indsætte objekter som figurer, diagrammer og tabeller, vise eller skjule miniaturer, fortryde og gentage ændringer m.m.

Knapperne på værktøjslinjen kan afhænge af, hvilken iPad du har, og om du bruger stående eller liggende retning eller Split View. Hvis du ikke kan se objektknapperne, skal du trykke på knappen Tilføj.