temavælger

Temavælgeren viser miniaturer af de temaer, du kan bruge til at oprette en ny præsentation. Du åbner temavælgeren ved at trykke på knappen Tilføj øverst i præsentationsadministrationen. Skub hen over temaerne for at se flere, eller tryk på en kategori øverst på skærmen for at gennemse kategorien. Tryk på et tema for at åbne det.

Temavælgeren, der viser en række kategorier langs toppen, som du kan trykke på for at filtrere mulighederne. Knappen Mere ses øverst til højre, hvor du kan vælge formatet Standard eller Bred og indstille formatet til et bestemt sprog eller område. Derunder ses miniaturer af færdige temaer opstillet i rækker efter kategori. Knappen Se alle vises ovenover og til højre for hver kategorirække.