præsentationsskærm

Præsentationsskærmen er et separat vindue, som du kan åbne, mens lysbilledshowet afspilles, så du kan navigere i det og fremvise din præsentation. Du kan f.eks. se eller redigere dine præsentationsnoter, se et eksempel på næste lysbillede, holde styr på, hvor længe præsentationen har været i gang, m.m.

Præsentationsskærmen er åben med knapper til at åbne og lukke lysbillednavigatoren, indstillinger til visning og præsentationsgenveje øverst i vinduet. Det aktuelle og næste lysbillede vises i midten, og under lysbillederne viser feltet med præsentationsnoter noterne til det aktuelle lysbillede. I venstre side af vinduet ses lysbillednavigatoren.

Hvis du vil åbne præsentationsskærmen, skal du klikke på knappen Afspil på værktøjslinjen, flytte markøren til midten nederst i lysbilledshowet og klikke på knappen Åbn præsentationsskærm , når betjeningsmulighederne vises.

Bemærk: Hvis du skifter til afspilning af præsentationen på fuld skærm (i stedet for i Keynote til iCloud-vinduet), lukker præsentationsskærmen. Du skal slutte en separat skærm til din computer, hvis du vil se præsentationsskærmen og samtidig afspille lysbilledshowet på fuld skærm.