lysbillednavigator

Lysbillednavigatoren viser miniaturer af de lysbilleder, der udgør din præsentation, og den vises i venstre side af Keynote til iCloud-vinduet.

Du kan klikke på miniaturer for at hoppe til bestemte lysbilleder, trække dem for ændre deres rækkefølge i præsentationen eller trykke på pil ned og pil op på tastaturet for at se det næste eller forrige lysbillede.

Lysbillednavigatoren for Keynote til iCloud er åben i indholdsoversigten til venstre og viser fem lysbilleder i præsentationen. Der findes en knap til tilføjelse af et nyt lysbillede nederst i indholdsoversigten.

Hvis du ikke kan se lysbillednavigatoren, kan du klikke på knappen Oversigt på værktøjslinjen og derefter vælge Vis lysbillednavigator.