lysbillednavigator

Lysbillednavigatoren viser miniaturer af de lysbilleder, der udgør din præsentation, og den vises i venstre side af Keynote til iCloud-vinduet.

Du kan klikke på miniaturer for at hoppe til bestemte lysbilleder, trække dem for at omarrangere din præsentation eller trykke på pil ned eller pil op på tastaturet for at få vist det næste eller forrige lysbillede.

Lysbillednavigator til Keynote til iCloud

Hvis du ikke kan se lysbillednavigatoren, kan du klikke på knappen Oversigt på værktøjslinjen og derefter vælge Vis lysbillednavigator.