indholdsoversigt

Indholdsoversigten er området til højre for dit lysbilledlærred, der indeholder værktøjer til redigering af lysbilleder, tekst eller objekter. Indholdsoversigten er kun synlig, når knappen Format eller Animer er valgt på værktøjslinjen.

Når knappen Format er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten til formatering af det valgte objekt eller den valgte tekst eller for det aktuelle lysbillede. Du kan f.eks. ændre den skrift, der bruges til den valgte tekst, eller føje en skygge til det valgte objekt.

Når knappen Animer er valgt, vises der funktioner i indholdsoversigten, du kan bruge til at animere det valgte objekt eller til at føje overgange til det valgte lysbillede.

Knappen Format er valgt på værktøjslinjen, og værktøjer for format, skygge og anden formatering vises i indholdsoversigten til højre for lysbilledet.