AAC

Advanced Audio Coding (også kaldet MPEG-4); en standardmetode til komprimering og kodning af digital lyd. AAC-filer kan afspilles med iPhone, iPad, iPod og programmer, der understøtter QuickTime.

AAC-kodede filer har samme kvalitet som lyd-cd’er og lyder lige så godt eller bedre end MP3-filer kodet med den samme eller endda en højere bithastighed. For eksempel lyder en 128 kbps AAC-fil lige så godt som eller bedre end en 160 kbps MP3-fil. Da bithastigheden er langsommere, bliver AAC-filen også mindre end MP3-filen.

Med AAC-filer kan du opbevare mest musik på harddisken og enheden. Ved indstillingen Høj kvalitet bruger AAC-filer ca. 1 MB diskplads pr. minut.