iCloud

iCloud opbevarer din musik, dine fotografier, apps, kontakter, kalendere m.m. og sender dem trådløst til alle dine iOS-enheder, iPadOS-enheder og computere vha. push-teknologien. iCloud integreres problemfrit med dine apps, så alt sker automatisk. Du kan oprette en gratis iCloud-konto på iCloud.com.

Bemærk: iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder, og funktionerne i iCloud kan variere efter område.