iPhone XS Max

Lær placeringen af kameraer, knapper og andre vigtige hardwarefunktioner på iPhone XR.

iPhone XS Max set forfra. Kameraet på forsiden er øverst i midten. Fra øverst til nederst på højre side er sideknappen og SIM-bakken. Lightning-stikket er i bunden. Fra nederst til øverst på venstre side er lydstyrkeknapperne og kontakten Ring/lydløs.

1 Kamera på forsiden

2 Sideknap

3 SIM-bakke

4 Lightning-stik

5 Lydstyrkeknapper

6 Kontakten Ring/lydløs

iPhone XS Max set bagfra. Kameraerne og blitzen er øverst til venstre.

7 Kameraer på bagsiden

8 Blitz