Slå Wi-Fi til på din Mac

På din Mac skal du klikke på Wi-Fi-statusmenuen på menulinjen og derefter slå Wi-Fi til eller fra.

Du kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk ved at klikke på Wi-Fi-statusmenuen , vælge netværket eller vælge Andet netværk og derefter vælge et netværk. (Hvis netværket er skjult, skal du rulle til bunden af listen Andre netværk, vælge Andet, indtaste netværksnavnet og adgangskoden og derefter klikke på Forbind).