Slå Wi-Fi til på din iPhone

Gå til Indstillinger  > Wi-Fi, og slå til Wi-Fi til.

Tryk på en af følgende muligheder for at oprette forbindelse til et netværk:

• Et netværk: Skriv adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.

• Andet: Opret forbindelse til et skjult netværk. Skriv navnet på det skjulte netværk, sikkerhedstypen og adgangskoden.

Hvis Wi-Fi-symbolet vises øverst på skærmen, har iPhone forbindelse til et Wi-Fi-netværk. (Du kan kontrollere det ved at åbne Safari for at se en webside). iPhone opretter forbindelse igen, når du vender tilbage til samme sted.