iPhone SE (2. generation)

Lær placeringen af kameraer, knapper og andre vigtige hardwarefunktioner på iPhone SE (2. generation).

iPhone SE (2. generation) set forfra. Kameraet på forsiden er øverst til venstre for højttaleren. Fra øverst til nederst på højre side er sideknappen og SIM-bakken. Knappen Hjem er placeret nederst i midten. Lightning-stikket er i bunden. Fra nederst til øverst på venstre side er lydstyrkeknapperne og kontakten Ring/lydløs.

1 Kamera på forsiden

2 Sideknap

3 SIM-bakke

4 Knappen Hjem/Touch ID

5 Lightning-stik

6 Lydstyrkeknapper

7 Kontakten Ring/lydløs

iPhone SE (2. generation) set bagfra. Kameraet på bagsiden og blitzen er øverst til venstre.

8 Kamera på bagsiden

9 Blitz