Tofaktorgodkendelse

Hvis du oprettede dit Apple-id på en enhed med iOS 13.4, iPadOS 13.4, macOS 10.15.4 eller en nyere version, bruger din konto automatisk tofaktorgodkendelse.

Tofaktorgodkendelse til Apple-id er tilgængelig på iOS 9, iPadOS 13, OS X 10.11 og nyere versioner. Hvis du tidligere har oprettet en Apple-id-konto uden tofaktorgodkendelse, skal du følge disse trin for at slå tofaktorgodkendelse til:

1. Gå til Indstillinger  > [dit navn] > Login og sikkerhed.

2. Tryk på Slå tofaktorgodkendelse til, og følg derefter onlineinstruktionerne.

Tofaktorgodkendelse er med til at forhindre, at andre kan få adgang til din Apple-id-konto (selv hvis de kender adgangskoden til dit Apple-id), og visse funktioner i iOS, iPadOS og macOS kræver tofaktorgodkendelse af hensyn til sikkerheden. Når tofaktorgodkendelse er slået til, er det kun dig, der kan få adgang til din konto ved hjælp af en pålidelig enhed. Første gang du logger på en ny enhed, skal du angive to oplysninger: adgangskoden til dit Apple-id og den sekscifrede bekræftelseskode, der automatisk sendes til dit telefonnummer eller vises på dine betroede enheder. Ved at indtaste koden bekræfter du, at du godkender den nye enhed.