iPad Pro 11" (2. generation)

Læs om placeringen af kameraer, knapper og andre vigtige hardwarefunktioner på iPad Pro 11" (2. generation).

iPad Pro set forfra med billedforklaringer til kameraet på forsiden øverst i midten, den øverste knap øverst til højre og lydstyrkeknapperne til højre.

1 Kamera på forsiden

2 Den øverste knap

3 Lydstyrkeknapper

iPad Pro set bagfra med billedforklaringer til kameraerne på bagsiden og blitzen øverst til venstre, Smart Connector og USB-C-stikket nederst i midten, SIM-bakken (Wi-Fi + Cellular) nederst til venstre og det magnetiske stik til Apple Pencil til venstre.

4 Kameraer på bagsiden

5 Blitz

6 LiDAR-scanner

7 Smart Connector

8 USB-C-stik

9 SIM-bakke (Wi-Fi + Cellular)

10 Magnetisk stik til Apple Pencil