Knappen Vis vej

Viser den forventede rejsetid til destinationen fra din aktuelle lokalitet med vejvisning til offentlig transport , når kortet Offentlig transport er valgt, eller med din standardtransportform (i bil , til fods eller på cykel ), når kortet Udforsk, I bil eller Satellit er valgt.

Tryk på knappen øverst til højre for at vælge et andet kort. Du kan ændre din standard transportform ved at gå til Indstillinger  > Kort og derefter vælge en mulighed under Foretrukken transporttype.