browser

Det område i iMovie, som viser medierne i det emne, der er valgt på bibliotekslisten eller i indholdsbiblioteket. Du vælger klip eller dele af klip i browseren for at arbejde med dem.

Du kan filtrere emner i browseren for at vise alle klip, kun vise favoritter eller afviste klip eller skjule afviste klip. Du kan også søge efter klipnavne i browseren, indstille størrelse og zoomniveau for emnerne og vælge, om lydbølgeformer skal vises.

Udsnit i videoklip, der er blevet vurderet som favoritter, angives med en grøn streg øverst. Udsnit, der er markeret som afvist, vises med en rød streg øverst. Udsnit, der er blevet føjet til et projekt, markeres langs bunden med en orange streg, og videoklip, hvor nøgleord er blevet tilføjet i Fotos eller tidligere versioner af iMovie, markeres med en violet streg.

Indholdsoversigt og browser