Projektbrowser

Projektbrowseren viser alle projekterne på din enhed. Tryk på knappen Start nyt projekt for at oprette en ny magisk film, et storyboard eller et filmprojekt, eller tryk på et eksisterende projekt for at se oplysninger om projektet og muligheder for at redigere, afspille og dele det.

Hvis du redigerer et projekt, skal du trykke på OK og derefter på Projekter for at vende tilbage til projektbrowseren.

Projektbrowseren, der viser eksempler på eksisterende projekter og knappen Start nyt projekt nedenunder.