Log ind på din Apple-konto i Musik, TV eller Podcasts

Hvis du vil købe, hente eller abonnere på indhold i Apples medietjenester, herunder Musik, Podcasts og TV, skal du logge ind på din Apple-konto.

Gå til appen Musik, appen Podcasts eller TV-appen, vælg Konto > Log ind, skriv din e-mailadresse og adgangskode, og klik på Log ind. Hvis du kan se dit navn over Apple-konto, er du allerede logget ind.

Hvis du ikke har en Apple-konto, skal du klikke på Log ind og derefter på Opret Apple-konto. Hvis du har en Apple-konto, men ikke kan huske din adgangskode, skal du klikke på “Glemt adgangskode?” for at gendanne adgangskoden.

Dine oplysninger og dit indhold fra Apples medietjenester er tilgængelige på alle dine enheder, når du er logget ind på den samme Apple-konto. Se Apple-supportartiklen Log ind på din Apple-konto.