Vælg fotos og videoer

Du kan vælge et enkelt foto eller en enkelt video eller flere fotos og videoer.

• Vælg et enkelt foto eller en enkelt video: Klik på det.

• Vælg en gruppe tilstødende fotos eller videoer: Klik på den første, og tryk på og hold Skift nede, mens du klikker på den sidste. Du kan også trække for at medtage dem i et markeringsrektangel.

• Vælg en gruppe ikke-tilstødende fotos eller videoer: Kommando-klik (på en Mac) eller Ctrl-klik (på en Windows-computer) på de emner, du vil inkludere.

• Vælg alle fotos og videoer i et album eller en mappe: Tryk på Kommando-A (på en Mac) eller Ctrl-A (på en Windows-computer).