Find softwareversionen på din enhed

• iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn Indstillinger på din enhed. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Om. Versionsnummeret står ud for Softwareversion.

• Mac: På din Mac skal du vælge Apple-menuen > Om denne Mac. Versionsnummeret står under macOS-navnet.

• Apple Watch: Gør et af følgende:

• Åbn Indstillinger på dit Apple Watch. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Om. Rul ned, indtil du ser Version.

• Åbn Watch-appen på din iPhone. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Om. Versionsnummeret står ud for Version.