Apps og funktioner på iCloud.com

Hvis du indstiller iCloud på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, har du adgang til de følgende apps og funktioner på iCloud.com:

• På en telefon: Find enheder, iCloud Drive, Mail, Noter, Fotos og Påmindelser. Se Log ind på og brug iCloud.com på en iPhone.

• På en tablet: Kalender, Kontakter, Find enheder, iCloud Drive, Mail, Noter, Fotos og Påmindelser. Keynote-, Numbers- og Pages-dokumenter er skrivebeskyttet på en tablet. Se Log ind på og brug iCloud.com på en iPad.

• På en computer: Kalender, Kontakter, Find enheder, iCloud Drive, Keynote, Mail, Noter, Numbers, Pages, Fotos og Påmindelser.

Hvis du kun har webadgang til iCloud, ser du kun nogle af disse apps og funktioner. Se Apple-supportartiklen Kun webadgang til iCloud.