iCloud-fotos

Når du indstiller din enhed til at kunne bruge Fotos sammen med iCloud, kan du slå funktionen iCloud-fotos til (tidligere kaldet iCloud-fotobibliotek).

Med iCloud-fotos bliver alle fotos og videoer på din enhed lagret i iCloud. Du kan få adgang til dem på enhver enhed, hvor du er logget ind med det samme Apple-id, og hvor funktionen iCloud-fotos er slået til. Når du redigerer, organiserer eller sletter et foto eller en video på en enhed, vises disse ændringer på alle dine enheder.

Du kan finde flere oplysninger i Del fotos og videoer, og hold dem opdateret med iCloud.