Log ind med Apple

Log ind med Apple gør det muligt at logge ind på tredjepartsapps og websteder med det Apple-id, du allerede har. Hvis appen eller webstedet understøtter Log ind med Apple, vises knappen Log ind med Apple, når du forsøger at logge ind eller oprette en ny konto.

Se Apple-supportartiklen Hvad er Log ind med Apple?

Du kan se, hvordan Skjul min e-mailadresse fungerer med Log ind med Apple, ved at læse artiklen fra Apple-support Hvad er Skjul min e-mailadresse?