iCloud-fotos

Når du indstiller din enhed til at kunne bruge Fotos sammen med iCloud, kan du slå funktionen iCloud-fotos til (tidligere kaldet iCloud-fotobibliotek).

Med iCloud-fotos bliver alle fotos og videoer på din enhed lagret i iCloud. Du kan få adgang til dem på enhver enhed, hvor du er logget ind med det samme Apple-id, og hvor funktionen iCloud-fotos er slået til. Når du redigerer, organiserer eller sletter et foto eller en video på en enhed, vises disse ændringer på alle dine enheder.

Fotos og videoer, der er lagret i iCloud-fotos, tæller med i din iCloud-lagringsplads.

Du kan få flere oplysninger i Hold dine fotos og videoer opdateret med iCloud-fotos og Indstilling af iCloud-fotos på alle enheder i iCloud-brugerhåndbogen.