Apps og funktioner til brugere, der kun har webadgang til iCloud

En konto, der kun har webadgang, gør det muligt at samarbejde online via iCloud, hvis du ikke har en Apple-enhed.

Hvis du kun har webadgang til iCloud, har du adgang til de følgende apps og funktioner på iCloud.com:

• På en telefon: iCloud Drive og Noter

• På en tablet: Kontakter, iCloud Drive og Noter

• På en computer: Kontakter, iCloud Drive, Keynote, Noter, Numbers og Pages

Du kan få mere at vide om webadgang i Apple-supportartiklen Kun webadgang til iCloud.