Offline

En iOS- eller iPadOS-enhed er offline i disse tilfælde:

• Den er slukket.

• Den ikke har forbindelse til et datanetværk, som f.eks. 3G, 4G, LTE eller Wi-Fi.

En Mac er offline i disse tilfælde:

• Den er slukket.

• Den har ikke forbindelse til internettet via Wi-Fi eller Ethernet

Et Apple Watch er offline i disse tilfælde:

• Det er slukket.

• Det ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

• Det ikke har forbindelse til en iPhone.

Bemærk: Apple Watch Series 3 eller en nyere version (GPS + Cellular) er offline, når det er slukket eller ikke er tilknyttet en mobiltjeneste.

AirPods er offline i disse tilfælde:

• Batterierne er afladede.

• De ligger i etuiet.

• De er uden for rækkevidde af dine iOS- eller iPadOS-enheder (rækkevidden for AirPods er ca. 10 meter).

Et Beats-produkt er offline, hvis:

• Den er slukket.

• Det er uden for rækkevidde af dine iOS- eller iPadOS-enheder (rækkevidden afhænger af modellen af Beats-produktet)

Hvis en enhed er offline (eller hvis Find forsøger at oprette forbindelse til enheden), vises en grå prik ud for enheden på listen Mine enheder.