Online

En iOS- eller iPadOS-enhed er online i disse tilfælde:

• Den er tændt (med eller uden adgangskodelås).

• Den har forbindelse til et datanetværk, som f.eks. 3G, 4G, LTE eller Wi-Fi.

En Mac er online i disse tilfælde:

• Den er tændt.

• Den har forbindelse til internettet via Wi-Fi eller Ethernet

Et Apple Watch er online i disse tilfælde:

• Det er tændt.

• Det har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

• Det har forbindelse til en iPhone.

Bemærk: Apple Watch Series 3 eller en nyere version (GPS + Cellular) er online, når det er tændt og tilknyttet en mobiltjeneste.

AirPods er online i disse tilfælde:

• De er taget ud af etuiet.

• De er inden for ca. 10 meter af en af dine iOS- eller iPadOS-enheder.

Et Beats-produkt er online, hvis:

• Den er tændt.

• De er inden for rækkevidde af dine iOS- eller iPadOS-enheder (rækkevidden afhænger af modellen af Beats-produktet)

Hvis en enhed er online, vises en grøn prik ud for enheden på listen Mine enheder.