iCloud-links

Når du slår funktionen iCloud-fotos til på din enhed, kan du dele fotos og videoer via et iCloud-link på din iPhone, iPad eller iPod touch eller på iCloud.com (ikke tilgængeligt i alle lande eller områder). Alle med linket kan åbne fotoene. iCloud-links udløber efter 30 dage.

Når du deler et iCloud-link, kan de personer, du deler det med, blive inviteret til at tilføje fotos og videoer, der er taget på omkring samme tidspunkt og sted. Se Del fotos og videoer i iPhone Brugerhåndbog.

iCloud-links er ikke det samme som Fælles album. Du kan læse mere om Delte album i artiklen Sådan bruges Delte album i Fotos på din iPhone, iPad og Mac fra Apple-support.