Fælles album

Når du indstiller din enhed til at kunne bruge Fotos sammen med iCloud, kan du slå funktionen Fælles album til (tidligere kaldet iCloud-fotodeling).

Med Fælles album kan du dele fotoalbum med venner, der bruger iCloud. Du kan også dele et album på nettet, så alle med linket kan få adgang til det – også selvom de ikke bruger iCloud.

Du kan finde flere oplysninger i artiklen Sådan bruges Delte album i Fotos på din iPhone, iPad og Mac fra Apple-support.