Apps og funktioner på iCloud.com

Hvis du indstiller iCloud på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, har du adgang til de følgende apps og funktioner på iCloud.com:

• På en telefon: Find enheder, iCloud Drive, Mail, Noter, Fotos og Påmindelser.

• På en tablet: Kalender, Kontakter, Find enheder, iCloud Drive, Mail, Noter, Fotos og Påmindelser. Keynote-, Numbers- og Pages-dokumenter er skrivebeskyttet på en tablet. Se Log ind på og brug iCloud.com på en iPad.

• På en computer: Kalender, Kontakter, Find enheder, iCloud Drive, Keynote, Mail, Noter, Numbers, Pages, Fotos og Påmindelser. Se Log ind, og brug iCloud.com.

Hvis du kun har webadgang til iCloud, ser du kun nogle af disse apps og funktioner. Se Apple-supportartiklen Kun webadgang til iCloud.