Yderligere e-mailadresser og telefonnumre til Apple-id

Du kan bruge e-mailadressen til dit Apple-id til at logge ind på din Apple-id-konto. Du kan muligvis også bruge yderligere e-mailadresser og telefonnumre, som du har føjet til din konto.

Hvis du vil have vist eller redigere de e-mailadresser og telefonnumre, du kan bruge til at logge ind, skal du gøre et af følgende:

• På din Mac: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, klik på [dit navn] øverst i indholdsoversigten, og klik derefter på Login og sikkerhed.

Hvis du ikke kan se Login og sikkerhed, skal du klikke på Navn, telefonnumre, e-mail.

• På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > [dit navn] > Login og sikkerhed.

Hvis du ikke kan se Login og sikkerhed, skal du trykke på Navn, telefonnumre, e-mail.

• Online: Gå til appleid.apple.com, log ind, vælg Login og sikkerhed (hvis det ikke allerede er valgt), og vælg derefter E-mailadresser og telefonnumre.

Du kan finde flere oplysninger om de forskellige typer af e-mailadresser, du kan bruge med dit Apple-id, i artiklen Om e-mailadresser til Apple-id fra Apple-support.