Funktionsbrowser

Funktionsbrowseren er et vindue, der viser alle de funktioner, du kan bruge til at beregne data automatisk.

Der findes flere kategorier af funktioner, inklusive finansielle funktioner, der beregner rentesatser, investeringsværdier og andre oplysninger, og statistiske funktioner, der beregner gennemsnit, sandsynligheder, standardafvigelser osv.

Funktionsbrowseren viser alle funktionskategorierne, som repræsenterer familier af beslægtede funktioner. Kategorien Alle indeholder alle funktionerne i alfabetisk orden. Kategorien Seneste viser de ti funktioner, der senest er blevet indsat vha. funktionsbrowseren.

Når du vælger en kategori, vises en liste over de enkelte funktioner. Du kan vælge en funktion for at se oplysninger om den.