operatorer

Operatorer er symboler, som udfører regneopgaver, sammenligner værdier eller udfører sammenkædningshandlinger. Du bruger symboler i formler til at anføre den handling, du vil bruge. Den aritmetiske operator "+" tilføjer f.eks. værdier, sammenligningsoperatoren "=" sammenligner to værdier for at afgøre, om de er lige, og sammenkædningsoperatoren "&" sammensætter to strenge. Du kan få flere oplysninger om hver enkelt type operator ved at søge efter "aritmetisk operator, sammenligningsoperator" eller "sammenkædningsoperator" i Hjælp til formler og funktioner.