Vinduet Skriftbog, der viser en skrift installeret af brugeren.

Sæt liv i din tekst

Hentet en fantastisk ny skrift fra nettet? Installer den vha. Skriftbog, så du kan bruge den i alle dine apps.

Sådan installerer du skrifter

Vinduet Skriftbog viser skrifterne i skriftsamlingen Håndskrift.

Få adgang til de skrifter, du bruger oftest

Organiser skrifter i samlinger og biblioteker, så du hurtigt kan få adgang til de skrifter, du bruger hele tiden.

Sådan opretter du skriftsamlinger og biblioteker

Vinduet Skriftbog viser et eksempel på skriften Apple Color Emoji.

Vælg den perfekte skrift

Ikke sikker på, hvordan en skrift ser ud? Vis skriften i Skriftbog for at se et udvalg af tegnene på skærmen.

Sådan ser og udskriver du skrifter

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Skriftbog ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.