Skriftsamlinger

En skriftsamling er en gruppe skrifter, f.eks. skrifter, der er installeret samme sted, eller skrifter, der bruges til websteder. I Skriftbog kan du bruge samlinger til at organisere skrifterne på din Mac. Der er også standardsamlinger, som vises i indholdsoversigten i Skriftbog:

• Alle skrifter: Alle skrifter i system- og brugersamlingerne samt skrifter, der kan hentes. Denne samling vises i skriftvinduet i en app.

• Mine skrifter: Skrifter, som du har installeret. Det omfatter skrifter i mappen Fonts i hjemmebiblioteket (~/Bibliotek/Fonts/), /Bibliotek/Fonts og evt. brugerbiblioteker. Hvis du vil se din mappe til hjemmebiblioteket, skal du trykke på og holde Alternativtasten nede og derefter vælge Gå > Bibliotek i Finder.