skriftsamlinger

En skriftsamling er en gruppe skrifter, f.eks. skrifter, der er installeret samme sted, eller skrifter, der bruges til websteder. I Skriftbog kan du bruge samlinger til at organisere skrifterne på din Mac. Der er også standardsamlinger, som vises i indholdsoversigten til venstre i Skriftbog:

• Alle skrifter: Alle skrifter i samlingerne Computer, Bruger og Netværk samt de ekstra systemskrifter, der kan hentes. Denne samling vises i skriftvinduet i et program.

• Computer: Skrifter, der er installeret i mappen Fonts i systembiblioteket (/Bibliotek/Fonts/), og de ekstra systemskrifter, som kan hentes. Denne samling vises kun, når samlingerne Bruger og Netværk indeholder skrifter.

• Bruger: Skrifter, der er installeret i mappen Fonts i hjemmebiblioteket (~/Bibliotek/Fonts/). Hvis du vil se din mappe til hjemmebiblioteket, skal du trykke på og holde Alternativtasten nede og derefter vælge Gå > Bibliotek i Finder.

• Netværk: Skrifter, der er installeret i mappen Fonts i mappen Bibliotek på en netværkscomputer (/Netværk/Bibliotek/Fonts/). Denne samling vises kun, når der er forbindelse til en netværkscomputer, hvor der er installeret skrifter i denne mappe.