Programmet Find, der viser en liste over venner i indholdsoversigten og deres lokaliteter på et kort til højre.

Hold styr på familie og venner

Du kan indstille meddelelser for at få besked, når en vens eller et familiemedlems lokalitet skifter, og du kan give andre besked om din lokalitet.

Sådan indstiller du meddelelser om lokalitet

Programmet Find, der viser en liste over enheder i indholdsoversigten og deres lokaliteter på et kort til højre.

Find en enhed, der er blevet væk

Brug Find til at øge dine chancer for at finde en enhed, der er blevet væk, selvom enheden ikke har internetforbindelse.

Sådan finder du en enhed

For at gennemse brugerhåndbogen til Find skal du klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.