AirTag

Et Apple-produkt, der er designet til at hjælpe dig med at holde styr på og finde dine ting på en privat og sikker måde. Når du registrerer et AirTag til dit Apple-id med din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se, hvor det er, på et kort i appen Find på din Mac, iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan sætte et AirTag på f.eks. nøgler, kamera eller cykel eller lægge et AirTag i din rygsæk, tegnebog eller taske, så du hurtigt kan finde genstandene, hvis du forlægger eller mister dem.