Aktiveringslås

Aktiveringslås hjælper med at forhindre, at andre bruger din enhed, hvis den mistes eller bliver stjålet. Når du indstiller Find på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple Watch, slås Aktiveringslås automatisk til.

Med Aktiveringslås er dit Apple-id og din adgangskode nødvendige, før nogen kan gøre et af følgende:

• Slå Find fra på din enhed

• Logge ud af iCloud på din enhed

• Slette din enhed

• Genaktivere din enhed, efter at den er blevet slettet

Du får flere oplysninger om Aktiveringslås i Apple-supportartiklerne Aktiveringslås til Mac, Aktiveringslås til iPhone, iPad og iPod touch og Om Aktiveringslås på Apple Watch.

Bemærk: Hvis din enhed har flere brugere, slås Aktiveringslås kun til for den første person, der indstiller Find. Den persons Apple-id og adgangskode er nødvendige for at slå Find fra, logge ud og slette din enhed eksternt.