FaceTime-vinduet under et gruppeopkald.

Sørg for, at alle kan deltage i samtalen

Uanset om du er hjemme eller ude at rejse, kan du bruge FaceTime til at tale med en enkelt person eller en hel gruppe.

Sådan foretager du videoopkald

Der vises en meddelelse i det øverste højre hjørne på skærmen på din Mac, og den viser, at der er et telefonopkald i gang med din iPhone.

Foretag opkald fra Mac

Hvis du har en iPhone, kan du også foretage opkald direkte fra din Mac ved hjælp af en række programmer som Safari eller Kalender.

Sådan foretager og modtager du telefonopkald på din Mac

FaceTime-vinduet viser et gruppeopkald. Den person, der tog initiativ til opkaldet, vises i en brik i nederste højre hjørne. En stor brik i midten af vinduet viser en deltager plus en Live Photo-knap i midten af brikken, som personer, der ringer op, kan klikke på for at fange øjeblikket.

Gem et særligt øjeblik

Under et gruppe- eller et en til en-videoopkald kan du tage et Live Photo for at fastholde et øjeblik fra opkaldet.

Sådan tager du et Live Photo

For at gennemse Brugerhåndbogen til FaceTime skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.