Krav til FaceTime-opkald

Hvis du vil foretage og modtage telefonopkald på din Mac (OS X 10.9 og nyere versioner), skal du sørge for følgende:

• iOS 8 eller en nyere version er installeret på din iPhone. Se Apple-supportartiklen Opdater din iPhone eller iPad.

• Din iPhone og Mac er på samme Wi-Fi-netværk og har forbindelse til internettet.

• Du er logget ind på den samme Apple-konto på din Mac og iPhone. Se Apple-supportartiklen Kontinuitetsfunktioner og krav til Apple-enheder.

• Wi-Fi-opkald er slået til på din iPhone og Mac. Wi-Fi-opkald er ikke tilgængeligt på alle Mac-modeller.