Krav til gruppesamtale- og -videoopkald i FaceTime

Du kan foretage eller modtage FaceTime-gruppeopkald i appen FaceTime, når følgende krav er opfyldt:

• Du har forbindelse til internettet.

• Du er logget ind på FaceTime med et Apple-id.

• Du har en indbygget eller tilsluttet mikrofon. Til FaceTime-videoopkald skal du også have et indbygget eller tilsluttet kamera.

• Du har en af følgende:

Du kan deltage i et FaceTime-gruppeopkald fra din browser, når følgende krav er opfyldt:

• Du har forbindelse til internettet.

• Du har en indbygget eller tilsluttet mikrofon. Til FaceTime-videoopkald skal du også have et indbygget eller tilsluttet kamera (kræver understøttelse af H.264-videokodning).

• Du har en Android- eller Windows-enhed med den nyeste version af Google Chrome eller Microsoft Edge.

Denne funktion er måske ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Se Apple-supportartiklen Brug af FaceTime på din Mac.