Krav til FaceTime på nettet

Når du modtager et link til et FaceTime-opkald, kan du deltage fra din webbrowser (kræver ikke login), medmindre du bruger macOS 12 eller en nyere version, hvor du deltager via appen FaceTime. En Android- eller Windows-enhed skal opfylde følgende krav:

• Skal have den nyeste version af Google Chrome eller Microsoft Edge

• Have oprettet forbindelse til internettet

• Have en indbygget eller tilsluttet mikrofon. Til FaceTime-videoopkald skal du også have et indbygget eller tilsluttet kamera (kræver understøttelse af H.264-videokodning)