Krav til Live Photo i FaceTime

Hvis du vil tage et Live Photo i et en til en-FaceTime-videoopkald, skal både du og den anden person i opkaldet have en af følgende:

• En Mac med den nyeste version af macOS 10.13.6 eller macOS 10.14.4 eller en nyere version

Du kan finde flere oplysninger om de nyeste versioner af macOS i Apple-supportartiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

• En iPhone med iOS 12.1.4 eller en nyere version

• En iPad med iPadOS 13 eller en nyere version

Hvis du vil tage et Live Photo i et gruppevideoopkald via FaceTime, skal både du og den anden person i opkaldet have en af følgende:

• En Mac med macOS 10.15 eller en nyere version

• En iPhone med iOS 13 eller en nyere version

• En iPad med iPadOS 13 eller en nyere version

Hvis du vil tage et Live Photo af en anden deltager, skal både du og den anden person slå Live Photos til i indstillingerne til FaceTime.

Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.