Krav til samtale- og videoopkald i FaceTime

Hvis du vil foretage lyd- og videoopkald med FaceTime på din Mac (OS X 10.9 og nyere versioner), skal følgende krav være opfyldt:

• Have oprettet forbindelse til internettet

• Være logget ind på FaceTime med dit Apple-id

Hvis du ikke har et Apple-id, skal du gå til webstedet om Apple-id-konto, hvor du kan oprette et gratis.

• Have en indbygget eller tilsluttet mikrofon. Til FaceTime-videoopkald skal du også have et indbygget eller tilsluttet kamera

Den person, du vil foretage et video- eller -samtaleopkald med i FaceTime, skal være logget ind på FaceTime og have en af følgende:

• En Mac med OS X 10.9.2 eller en nyere version og en indbygget eller tilsluttet mikrofon

• En iOS-enhed med iOS 7 eller en nyere version

• En iPadOS-enhed med iPadOS 13 eller en nyere version