Redundant Array of Independent Disks (RAID)

Du kan kombinere flere diske i ét disksæt – kaldet RAID (Redundant Array of Independent Disks) – så de fungerer sammen som en helhed. Afhængigt af hvordan du kombinerer diskene, kan RAID-sættet beskytte dine data mod hardwarefejl, give hurtigere adgang til dine data eller øge lagringskapaciteten. Du kan bruge Diskværktøj til at oprette flere forskellige typer RAID-sæt med de interne diske og tilsluttede eksterne diske.

Der er visse funktioner til diskadministration, f.eks. FileVault-diskkryptering, som ikke kan bruges med RAID-disksæt.

Hvis du har en Mac Pro med et Mac Pro RAID-kort, skal du bruge RAID-hjælpeprogram. Det bruger RAID-kortet til at forbedre ydeevnen og oprette flere typer RAID-sæt.