Active Directory-konfigurationsdialogen udvidet med indstillinger.

Opret forbindelse til en bibliotekstjeneste

Brug et enkelt sæt godkendelsesoplysninger til at få adgang til netværksressourcer ved at slutte din Mac til en bibliotekstjeneste som Active Directory.

Sådan opretter du forbindelse til Active Directory

Vinduet Redigeringsværktøj til bibliotek.

Giv brugere den adgang, de har brug for

Sørg for, at dine brugere har adgang til de netværkstjenester og ressourcer, de har brug for, ved at administrere egenskaberne for brugere og grupper på en biblioteksserver.

Sådan får brugere den adgang, de har brug for

Du kan gennemse Brugerhåndbog til Biblioteksværktøj ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.