Data

En systemindstilling, der kan konfigureres, til dine Apple-enheder. Brug dataindstillinger til at administrere ekstra netværkssikkerhed, brugergodkendelse, Wi-Fi-godkendelse, indstillinger til VPN-politik, e-mailindstillinger m.m. Du kan bruge dataindstillinger til at oprette politikker for begrænsning af brugen af Siri, FaceTime, kameraet eller installering af apps. Du kan også oprette konfigurationspolitikker, der inkluderer politikker til Wi-Fi-godkendelse, så brugerne straks kan oprette forbindelse til et sikkert Wi-Fi-adgangspunkt og hurtigere få internetforbindelse.