Apple-kundenummer

Det eller de kontonumre, som Apple har tildelt din organisation, og som bruges til køb af Apple-hardware eller -software. Det skal angives for at bekræfte din organisations berettigelse til bestemte programmer. Hvis du ikke kender nummeret eller numrene, skal du kontakte din indkøbsagent, din indkøbsafdeling eller Apple-konto-teamet. Nummeret er ikke det samme som dit GSX-kontonummer.

Bemærk: Når du indtaster dit Apple-kundenummer, skal du udelade eventuelle foranstillede nuller.