RTT (real-time text)

Med RTT kan der sendes lyd, når du skriver tekst, og modtagerne kan læse teksten med det samme uden forsinkelser. Hvis du har problemer med at høre eller tale, kan du bruge RTT til nemt at kommunikere over telefonen uden særlige enheder. Du kan foretage og modtage RTT-opkald på din iPhone og andre Apple-enheder (denne funktion er ikke tilgængelig i alle områder og understøttes ikke af alle operatører).

Du kan få flere oplysninger om realtidstekst (RTT) i Apple-supportartiklen Sådan foretager og modtager du RTT-opkald på din Mac.